18. novembra 2020

Chcete do vaší restaurace něco, co vám usnadní práci?

Od Magazín Admin

Práce v gastronomii a celkově i práce s lidmi je náročná a právě proto je dobré, když si ji umíme usnadnit a zrychlit. Tyto dva způsoby přidávají na spokojenosti nejen personálu a vedení restaurace, ale zároveň i zákazníkům restaurace. Takové usnadnění práce vám zajistí restaurační systém, pomocí kterého bude vaše práce mnohem jednodušší.

Výhody restauračního systému

Restaurační systém vás odbřemení od zbytečných věcí
Benefity restauračního systému

Výhody takových systémů se odvíjejí od toho, po jakém restauračním systému sáhnete, protože existuje velké množství druhů těchto systémů, které se specifikují na jednu oblast z gastronomie, ale samozřejmě existuje i restaurační systém, který se vaší restauraci věnuje jako celku a tedy vám dokáže usnadnit práci na více frontách. Mezi takové základní výhody, které restaurační systém nabízí, jsou zejména zkrácené doby čekání zákazníka na jídlo, a to od objednávky až po samotný akt jedení. Ptáte se jak? Restaurační systém, opět však záleží na tom jaký typ máte, vám napomáhá při objednávkách, a to tak že můžete mít terminál, do kterého ihned nahodíte u stolu objednávku a tuto objednávku odesíláte přímo na bar a zároveň i do kuchyně, což znamená, že na objednávce začíná pracovat ještě před tím, než vy přijdete například ke baru či kase. Rovněž pomocí takového terminálu víte vyúčtovat zákazníka u stolu jakmile vás o to poprosí, opět šetříte čas i vaši energii a zákazníků dostává expresní službu. Další výhodou je například i evidence skladu, restaurační systém vám nabízí aktuální přehled zásob ve vašem skladu, a tudíž je ihned přizpůsoben objednávkám, či nákupem. Toto jsou ty nejhlavnější výhody restauračních systémů, tedy šetření času při obsluze zákazníka, z čehož vyplývá vyšší spokojenost zákazníka, také šetření energie zaměstnanců, z čehož vyplývá vyšší spokojenost zaměstnanců, ale i aktuální přehled o objednávkách, skladových zásobách a podobně.

Nezapomeňte na kvalitu …

Výhody, které restaurační systém přináší vás jistě okouzlily, důležité je však také myslet, kde a jaký restaurační systém si zakoupíte, protože je velmi důležité, aby byl vyroben z kvalitních materiálů a hlavně aby byl v něm nainstalován kvalitní software, protože pokud ne, může se stát, že váš restaurační systém nebude fungovat správně. Chcete-li se o restauračních systémech dozvědět více, určitě se obraťte na internetové stránky společnosti http://www.ikelp.cz/blog.